Potrebno je:
1 cvekla
pola korena celera
2-3 šargarepe
1 veća jabuka
1 limun
malo đumbira (a ne mora)
Priprema:
Sve osim limuna, stavite u sokovnik i ocedite. Ja nažalost, nemam sokovnik, pa sam sve to radila pomoću secka (blendera). U dobijenu smesu sam dodala nepunu čašu vode, sve dobro izmešala i ostavila da stoji preko noći u frižideru. Ujutru sam dobro iscedila pomoću gaze i u čist sok nacedila limun.
Ko želi može dodati i malo meda, što je još zdravija varijanta, ali ga ja trenutno nisam imala.
1 cvekla
pola korena celera
2-3 šargarepe
1 veća jabuka
1 limun
malo đumbira (a ne mora)
Priprema:
Sve osim limuna, stavite u sokovnik i ocedite. Ja nažalost, nemam sokovnik, pa sam sve to radila pomoću secka (blendera). U dobijenu smesu sam dodala nepunu čašu vode, sve dobro izmešala i ostavila da stoji preko noći u frižideru. Ujutru sam dobro iscedila pomoću gaze i u čist sok nacedila limun.
Ko želi može dodati i malo meda, što je još zdravija varijanta, ali ga ja trenutno nisam imala.
Нема коментара:
Постави коментар