Mikser sa Posudom 500W - KENO Austria 28 evra
Radna Garancija u trajanju od 6 meseciSnaga – 500 W
Nova tehnologija motora – pogodan za svakodnevnu upotrebu jer je snažan, tih i lak
5 radnih brzina
Turbo stepen rada
Odvojeni taster za izbacivanje metlica
2 dugačke mutilice za odlične rezultate mućenja
2 dugačke metlice za testo
Ergonomska ručica – prijatno leži u ruci
Priključak za nogu za mešanje štapnog miksera
Praktičan za intenzivniju upotrebu zahvaljujući postolju i posudi koja se automatski okreće u toku rada miksera
Boja – belo / zuta
Model KENO Austria OD 500W iznosi 20 eura i dobija se 6 meseci garancije !
Proizvodjac Nimbus EU / PRC
Radna Garancija u trajanju od 6 meseciSnaga – 500 W
Nova tehnologija motora – pogodan za svakodnevnu upotrebu jer je snažan, tih i lak
5 radnih brzina
Turbo stepen rada
Odvojeni taster za izbacivanje metlica
2 dugačke mutilice za odlične rezultate mućenja
2 dugačke metlice za testo
Ergonomska ručica – prijatno leži u ruci
Priključak za nogu za mešanje štapnog miksera
Praktičan za intenzivniju upotrebu zahvaljujući postolju i posudi koja se automatski okreće u toku rada miksera
Boja – belo / zuta
Model KENO Austria OD 500W iznosi 20 eura i dobija se 6 meseci garancije !
Proizvodjac Nimbus EU / PRC
Volite čokoladicu Twix ? Zašto je ne biste same napravile i oduševile svoje najmilije!
Sjajan slatkiš uz kafu. Oduševiće vas zavodljiva kombinacija keksa, karamela i čokolade!
SASTOJCI
500g mlečne čokolade
350g mekanih karamel bombona
400g petit buerre keksa ili drugog po izboru
60ml mleka
4 kašike putera
PRIPREMA
Korak 1
Čokoladu istopite na pari, pa sipajte u pleh koji ste obložile samolepljivom folijom. Ubacite u frižider da se čokolada stegne. Keks sameljite i dodajte mu istopljeni puter, pa mešajte dok ne dobijete smesu poput vlažnog peska.
Korak 2
Karamele ubacite u šerpicu, dodajte mleko i topite na srednjoj temperaturu dok ne dobijete glatku masu. Izvadite pleh sa čokoladom, pa pospite samlevenim kesom i dobro pritisnite i utabajte. Prelijte karamelom i vratite sve u frižider da se stegne.
Korak 3
Izvadite iz pleha na ravnu površinu i isecite nožem na štangle. Svaku prelijte istopljenom čokoladom i ponovo ubacite u frižider da se stegne.
Sjajan slatkiš uz kafu. Oduševiće vas zavodljiva kombinacija keksa, karamela i čokolade!
SASTOJCI
500g mlečne čokolade
350g mekanih karamel bombona
400g petit buerre keksa ili drugog po izboru
60ml mleka
4 kašike putera
PRIPREMA
Korak 1
Čokoladu istopite na pari, pa sipajte u pleh koji ste obložile samolepljivom folijom. Ubacite u frižider da se čokolada stegne. Keks sameljite i dodajte mu istopljeni puter, pa mešajte dok ne dobijete smesu poput vlažnog peska.
Korak 2
Karamele ubacite u šerpicu, dodajte mleko i topite na srednjoj temperaturu dok ne dobijete glatku masu. Izvadite pleh sa čokoladom, pa pospite samlevenim kesom i dobro pritisnite i utabajte. Prelijte karamelom i vratite sve u frižider da se stegne.
Korak 3
Izvadite iz pleha na ravnu površinu i isecite nožem na štangle. Svaku prelijte istopljenom čokoladom i ponovo ubacite u frižider da se stegne.
Нема коментара:
Постави коментар