22.00 Evra
Komplet od tri kvalitetna tiganja + dva vatrostalna poklopca ,
Oblozen slojem GRANITA, dugotrajnija i otpornija na ogrebotine sa još boljim karakteristikama nelepljivosti. Zagarantovan kvalitet !
Pripremajte hranu bez kapi ulja, i nebrinite da ce se ista zalepiti za dno!
Dimenzije Prvi tiganj r=20cm ,
Drugi tiganj r=24 cm + Vatrostalni poklopac
Treci tiganj r=28 cm + Vatrostalni poklopac:
Dobar Kvalitet !
Komplet od tri kvalitetna tiganja + dva vatrostalna poklopca ,
Oblozen slojem GRANITA, dugotrajnija i otpornija na ogrebotine sa još boljim karakteristikama nelepljivosti. Zagarantovan kvalitet !
Pripremajte hranu bez kapi ulja, i nebrinite da ce se ista zalepiti za dno!
Dimenzije Prvi tiganj r=20cm ,
Drugi tiganj r=24 cm + Vatrostalni poklopac
Treci tiganj r=28 cm + Vatrostalni poklopac:
Dobar Kvalitet !
Boranija sa piletinom
- Kategorija: Glavna jela
- Vreme pripreme:
- Tip kuhinje:
Srpska - Broj osoba: 4
Sastojci: | Količina: |
---|---|
•boranija | 600 g |
•pilece belo meso | 300 g |
•sargarepa | 2 vece |
•sok od paradajza | 150 ml |
•ulje | malo |
•so | x |
•zacini | x |
Uputstvo za pripremu:
- Meso iseći na komade i propržiti ga na zagrejanom ulju. Kad promeni boju, posoliti, dodati šargarepu (očišćenu i isečenu na kolutove) i usuti vodu (3-4 šolje). Kuvati na umerenoj temperaturi 5 minuta pa dodati boraniju.
- Kuvati 20 minuta pa dodati paradajz sok i začiniti po ukusu. Ako tečnost uvri, usuti još šolju vode. Kuvati još malo, da meso i boranija omekšaju i da tečnost skoro skroz uvri.
- Sipati u vatrostalnu posudu i peći oko pola sata u rerni zagrejanoj na 180 C.
- Poslužiti toplo. Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар