Странице

среда, 12. октобар 2016.

Indukciona ploca 42 evra


42.00 Evra
Na ovaj model ploce dobija se radna garancija u trajanju od 6 meseci !

Kuvanje na indukcionim pločama je 30% brže, pa je za zagrevanje 2 litre vode potrebno svega 4 minuta, dok je kod obične ploče potrebno 10 minuta!

Indukciono zagrevanje je budućnost kuvanja i već od samih početaka privlači mnogo poklonika jer posebnim načinom rada omogućava izuzetno kratko vreme zagrevanja i brze reakcije na svaku promenu stepena snage rada.
Naime, na indukcionim pločama toplota se razvija u dnu same posude, a ne na ploči za kuvanje, pa je samim tim i zagrevanje sadržaja u posudi mnogo brže.

Prednosti indukcionih ploča za kuvanje

Ploca je opremljena funkcijom koja omogućava privremeno povećanje snage rada kako bi se sadržaj u posudi što pre zagrejao, i to čak brže nego na plinskim pločama za kuvanje.

Upravo zbog te karakteristike posuđa i ploče, odnosno njihove mogućnosti da zatvaraju magnetski krug i stvaraju toplotu u dnu posude za kuvanje, a ne na ploči za kuvanje, vreme hlađenja posle kuvanja je izuzetno kratko. Budući da se tokom rada sama ploca ne zagreva, postupak čišćenja iste je izuzetno lak jer nema opasnosti od zagorevanja.

Na ovaj model ploce dobija se radna garancija u trajanju od 6 meseci !

Indukcione ploče „ prepoznaju“ prisutnost posuđa i njegovu veličinu, deo ploce na kojoj se ne nalazi posuda ne moze doci do zagrevanja , ostaje hladan !

Snage 2000 W =max 240*C, digitalna sa LED Displejem, tajmerom i zvucnom signalizacijom.
, Masa : 3 Kg

Garantovan Kvalitet
za nase kupce izdvajamo recept
punjene fasirke
Sastojci:
  • 500 gr mlevenog mesa po izboru
  • 1 celo jaje
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 kašika suvog začina
  • 1/2 kašičice bibera
  • sredina od odstajalog hleba ( hleb od juče )
  • 100 gr tvrgod sira ili fete, ko koji voli
Priprema:
Mesu dodati začine, izmrvljen hleb i sitno iseckan ili samleven luk ( meni je bolje samleven ).
Sve izmesiti rukom. Masa bi trebala da je kompaktna. U slucaju da je suvo, dodajte još jedno jaje, a u slučaju da vam je retko dodate još izmrvljenog hleba. Kako god bude nećete pogrešiti.
Izmesiti i podeliti na 8 delova.
Svaki komad oblikovati u loptu.
Uzeti 2 kese pa na donju kesu staviti malo ulja, meso, pa meso premazati uljem i poklopiti drugom kesom i stisnuti rukom.
Razvlačiti da se dobije pljeskavica.
Na levu ili desnu stranu staviti sir i kesom preklopiti.
Rukom oblikovati ivice is lagati na tacnu.
Zagrejati ulje na srednju temperaturu pa peći svaku faširku 10 minuta sa svake strane.
Pečene stavljati na ubrus pa poslužiti.
Prijatno.

Нема коментара:

Постави коментар