Странице

среда, 12. октобар 2016.

Izuzetno kvalitetan Ekspres lonac 45 evra

Izuzetno kvalitetan Ekspres lonac , izradjen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika18/10, lako se čisti i održava, U kompletu se nalazi Lonac , zapremine 8L sa poklopacem i mehanizmom za otpustanje pritiska + jos jedan poklopac sa vatrostalnim staklom u slucaju da zelite da pripremate hranu uobicajenom metodom -krckanja na tihoj vatri.
Kuvanjem sa njim ostvarujete minimalnu potrosnju elektricne energije!

Zapremina je 10 litara . Precnik lonca i poklopca iznosi 23 cm ; visina 20 cm ;

Tezina Express lonca iznosi 4 kilograma sto je vise nego dovoljan pokazatelj o kakvom se kvalitetu radi.

Uponudi imam i modele od 6Lit, cena je 36 eura , precnik poklopca je 20cm od 8 Lit cena je40 eura, precnik poklopca je 22 cm;

Zagarantovan kvalitet !






Sastojci

  4 osobe
  • 400-500 gr junetine ili mesanog mesa (svinjetina i junetina) isecenog na krupnije kocke
  • 2 srednje glavice crnog luka
  • 2 veca cena belog luka
  • 1 kafena kasicica vegete pikant
  • 1 kafena kasicica vegete
  • so
  • dva prstohvata origana
  • malo aleve paprike na kraju
  • voda da prekrije meso


Priprema

  1. 1.
    Crni luk iseckati na rebarca i proprziti na vrelom ulju (da odmah pocne da se przi i da dobije lep miris luka (ako ulje nije dovoljno toplo luk ce poceti da se kuva i miris mu nece biti lep).
  2. 2.
    Kada ste malo proprzili luk dodajte meso iseceno na krupnije kocke i przite ga na jakoj vatri da pocne blago da rumeni.
  3. 3.
    Nalijte vodu, dodajte zacine (sve osim aleve paprike) i beli luk, nalijte vode da tek pokrije meso i zatvorite u ekspres lonac 25- 35 minuta na laganoj vatri ( zavisno od toga koliko je meso mlado).
  4. 4.
    Nakon tog vremena pustite lonac da sam otpusti i kada ga otvorite dodajte alevu papriku i ukrckajte ga jos desetak minuta.
  5. 5.
    Sluzite ga uz pire krompi ili kuvanu testeninu (posuto sa rendanim sirom).
  6. 6.

Нема коментара:

Постави коментар