Izuzetno kvalitetan Ekspres lonac , izradjen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika18/10, lako se čisti i održava, U kompletu se nalazi Lonac , zapremine 8L sa poklopacem i mehanizmom za otpustanje pritiska + jos jedan poklopac sa vatrostalnim staklom u slucaju da zelite da pripremate hranu uobicajenom metodom -krckanja na tihoj vatri.
Kuvanjem sa njim ostvarujete minimalnu potrosnju elektricne energije!
Zapremina je 10 litara . Precnik lonca i poklopca iznosi 23 cm ; visina 20 cm ;
Tezina Express lonca iznosi 4 kilograma sto je vise nego dovoljan pokazatelj o kakvom se kvalitetu radi.
Uponudi imam i modele od 6Lit, cena je 36 eura , precnik poklopca je 20cm od 8 Lit cena je40 eura, precnik poklopca je 22 cm;
Zagarantovan kvalitet !
Kuvanjem sa njim ostvarujete minimalnu potrosnju elektricne energije!
Zapremina je 10 litara . Precnik lonca i poklopca iznosi 23 cm ; visina 20 cm ;
Tezina Express lonca iznosi 4 kilograma sto je vise nego dovoljan pokazatelj o kakvom se kvalitetu radi.
Uponudi imam i modele od 6Lit, cena je 36 eura , precnik poklopca je 20cm od 8 Lit cena je40 eura, precnik poklopca je 22 cm;
Zagarantovan kvalitet !
Sastojci
4 osobe- 400-500 gr junetine ili mesanog mesa (svinjetina i junetina) isecenog na krupnije kocke
- 2 srednje glavice crnog luka
- 2 veca cena belog luka
- 1 kafena kasicica vegete pikant
- 1 kafena kasicica vegete
- so
- dva prstohvata origana
- malo aleve paprike na kraju
- voda da prekrije meso
Priprema
- 1.Crni luk iseckati na rebarca i proprziti na vrelom ulju (da odmah pocne da se przi i da dobije lep miris luka (ako ulje nije dovoljno toplo luk ce poceti da se kuva i miris mu nece biti lep).
- 2.Kada ste malo proprzili luk dodajte meso iseceno na krupnije kocke i przite ga na jakoj vatri da pocne blago da rumeni.
- 3.Nalijte vodu, dodajte zacine (sve osim aleve paprike) i beli luk, nalijte vode da tek pokrije meso i zatvorite u ekspres lonac 25- 35 minuta na laganoj vatri ( zavisno od toga koliko je meso mlado).
- 4.Nakon tog vremena pustite lonac da sam otpusti i kada ga otvorite dodajte alevu papriku i ukrckajte ga jos desetak minuta.
- 5.Sluzite ga uz pire krompi ili kuvanu testeninu (posuto sa rendanim sirom).
- 6.
Нема коментара:
Постави коментар