Странице

среда, 12. октобар 2016.

Komplet Posudja 12delova BROWN-FURSTIN 37 evra

Komplet Posudja 12delova BROWN-FURSTIN -37 evra
Kvalitetan SERVIS izradjen od nerdjajuceg celika sa Bakelitnim drskama koje ne prenose toplotu !

Ima podebljano toplotno Difuzno dno , sto u mnogome doprinosi ustedi energije prilikom pripremanja hrane.

12delni komplet posudja sadrzi sledece serpe:

-fi 16x 9 cm 1,5 Litar sa staklenim poklopcem
-fi 16x 9 cm 1,5 Litar sa staklenim poklopcem
-fi 18x10,5 cm 2,2 Litre sa staklenim poklopcem
-fi 20x11.5 cm 3 Litre sa staklenim poklopcem
-fi 24 x 6 cm 2,6 Litre tiganj sa staklenim poklopcem
-fi 24 x 13 cm 5,2 Litare sa staklenim poklopcem

Masa kompleta iznosi 6,6 kg ! Ovaj model NE podrzava Indukciju !

Dobar Kvalitet !

Proizvodjac FURSTIN Austria

za nase kupce izdvajamo recept
sareni-rolat-od-mesa
Sastojci:
  • 600 gr mlevenog mesa
  • 4 cela jaja
  • 100 gr starog hleba ( kod mene je to bilo nešto više od okrajka od hleba )
  • 100 ml mleka
  • 2 kašike brašna
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • malo bibera i soli
  • 1 kašika suvog začina
  • 1 prašak za pecivo ( 10 gr )
  • malo ulja za disntanje luka
Punjenje može biti razno:
  • 2 šargarepe
  • 1 šolja od 200 ml graška
  • 1 šolja kukuruza šećerca
  • 1 šolja sitnog sira
Priprema:
Iseckati crni luk, dodati mu ulje i malo vode.
Staviti da se prvo prodinsta i omekani, a zatim ga na tom ulju malo propržiti uz smanjenu vatru.
Pred kraj dodati izgnječen beli luk, malo zajedno propržiti pa skloniti da se hladi.
Tiganj nagnuti na jednu stranu da se ocedi višak ulja.
Izmrviti hleb što sitnije, sredinu će biti lako a koricu sitno iskidati.
Preliti mlekom, malo stisnuti, promešati da to mleko prodje svuda.
Dodati jaja, suvi začin i biber pa dobro promešati.
Dodati meso, ocedjen luk i prašak za pecivo, sve sjediniti.
Dok to radite stavite da se skuvaju šargarepa, grašak i kukuruz, sve zajedno.
Ne morate kuvati duže od 15 minuta.
Ohladiti.
Staviti foliju na radnu površinu.
Ukrstiti dva komada kao na slici i istresti smesu pa oblikovati pouljenim rukama u pravougaonik.
Preko staviti povrće i sir i uz pomoć folije sve zaviti i stisnuti krajeve.
sareni-rolat-od-mesa-2
Staviti da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni sat vremena.
Pečen rolat odmotati iz folije, ako se nije lepo zapekao dopeći još malo.
Na foliju možete poslagati kriške slanine, jako tanke pa kada rolat zamotate da slanina bude odgore, tada će biti još ukusniji.
Rolat mora da se prohladi pre sečenja da bi taj rez bio lepši.
Prijatno.

Нема коментара:

Постави коментар