Kuhinjski SET Nozeva Woman- Royalty Line 16 evra
ROYALTY LINE Switzerland , nozevi veoma kvalitetnog i poznatog brenda!
Nozevi su izradjeni od nerdjajuceg celika, presvuceni slojem kvalitetne keramike. Izuzetne ostrice i sto je naj vaznije dugotrajno ostaju takve !
ROYALTY LINE Switzerland , nozevi veoma kvalitetnog i poznatog brenda!
Nozevi su izradjeni od nerdjajuceg celika, presvuceni slojem kvalitetne keramike. Izuzetne ostrice i sto je naj vaznije dugotrajno ostaju takve !
Prelep set kvalitetnih nozeva u tri boje ,
Nova `CROCODILE` neklizajuca rucka za udobnu i bezbednu upotrebu . Ima Keramicki sloj za brzo i lako odrzavanje, pranje.
Komplet sadrzi 5 nozeva sledecih dimenzija :
Nova `CROCODILE` neklizajuca rucka za udobnu i bezbednu upotrebu . Ima Keramicki sloj za brzo i lako odrzavanje, pranje.
Komplet sadrzi 5 nozeva sledecih dimenzija :
- Kuvarski noz (20.32 cm duzina seciva + drska oko 13.5 cm)
- Noz za hleb (20.32 cm duzina seciva + drska oko 13.5 cm)
- Noz za rezanje (20.32 cm duzina seciva + drska oko 13.5 cm)
- Univerzalni noz (12.7 cm duzina seciva + drska oko 11.5cm)
- Noz za ljustenje (8.89 cm duzina seciva + drska oko 11.5 cm)
- Noz za hleb (20.32 cm duzina seciva + drska oko 13.5 cm)
- Noz za rezanje (20.32 cm duzina seciva + drska oko 13.5 cm)
- Univerzalni noz (12.7 cm duzina seciva + drska oko 11.5cm)
- Noz za ljustenje (8.89 cm duzina seciva + drska oko 11.5 cm)
- Ljustilica sa Keramickim secivom;
Garantovan Kvalitet !
Potrebno
20 komada isečene šunke (najbolje ukoliko je šunka četvrtasta pa i komadi budu u kvadratnom preseku)
100g putera
2 supene kašike brašna
2dcl pavlake za kuvanje
200g sira (najbolje trapista ili nekog punomasnog)
2 jaja
so
20g prezli
ulje za pečenje
narezana šunka
Priprema
Pomešajte puter, brašno, sir, pavlaku za kuvanje i kuvajte to sve zajedno oko 2-3 minute da se smesa malo zgusne i postane lepljiva. Ovim filom premažite svako parče šunkarice i umotajte u rolnicu. Umočite rolnicu u jaje pa potom u prezlu, i to ponovite dva puta kako biste dobili deblji sloj poha. Kada ste sve rolnice uvaljali u poh, ostavite ih na pola sata-sat u frižider da se stegnu i očvrsnu.
Vodite računa da ste krajeve dobro umotali u poh, kako vam prilikom pečenja ne bi iscurela središnjost.
Ugrejte ulje, i pecite rolnice taman toliko da porumene, Gotove izvadite na salvetu kako bi se višak masnoće upio.
2 jaja
so
20g prezli
ulje za pečenje
narezana šunka
Priprema
Pomešajte puter, brašno, sir, pavlaku za kuvanje i kuvajte to sve zajedno oko 2-3 minute da se smesa malo zgusne i postane lepljiva. Ovim filom premažite svako parče šunkarice i umotajte u rolnicu. Umočite rolnicu u jaje pa potom u prezlu, i to ponovite dva puta kako biste dobili deblji sloj poha. Kada ste sve rolnice uvaljali u poh, ostavite ih na pola sata-sat u frižider da se stegnu i očvrsnu.
Vodite računa da ste krajeve dobro umotali u poh, kako vam prilikom pečenja ne bi iscurela središnjost.
Ugrejte ulje, i pecite rolnice taman toliko da porumene, Gotove izvadite na salvetu kako bi se višak masnoće upio.
Нема коментара:
Постави коментар